Praktische Informatie

KNPE

KNPE.nl, de Klinisch Neuropsychologen Praktijk Eindhoven is een praktijk gericht op
neuropsychologische diagnostiek, advisering en behandeling, gevestigd in Eindhoven

Praktische Informatie

  1. Kosten:

Wij leveren geen verzekerde zorg. Dat betekent dat uw zorgverzekering de kosten in de regel niet zal vergoeden.  Wel is het in sommige gevallen mogelijk achteraf toch te declareren bij uw zorgverzekeraar. Dat geldt niet voor neuropsychologische expertises t.b.v. letselschadezaken. Informeert u tevoren bij uw zorgverzekeraar. Meldt u dan het BIG nummer van de hoofdbehandelaar en zijn AGB code:  BIG registratie: 19049677325; AGB code: 94007820; Registratie als specialist Klinisch Neuropsycholoog tot 22 juni 2024.

De kosten zijn verschillend.

–  Neuropsychologische expertises t.b.v. letselschadezaken

Hiervoor geldt een vast uur-tarief. Dit wordt afgesproken met de verwijzend Medisch adviseur van een schadeverzekeraar. De rekening wordt ook ingediend bij de betreffende  schadeverzekeraar of het advocatenkantoor. Uzelf krijgt geen rekening. Desgewenst wordt tevoren een begroting ingediend.

De richtprijs is dat afname van het onderzoek en uitwerken en interpreteren van de resultaten, schrijven van een rapportage en uitleg aan betrokkenen maximaal 17 uur in beslag neemt. De voorbereidende dossier studie neemt maximaal  5 uur in beslag. Het uurtarief is € 95,–. De maximale begroting is daarom € 2090,–

– Neuropsychologisch diagnostisch onderzoek en Neurocognitieve revalidatie.

Voor deze modules vindt eerst een gratis intake plaats. Daarna sturen wij een voorstel inclusief offerte. In de regel kost een neuropsychologisch onderzoek :

  • Screenend NPO (2 uur testen, 2 uur uitwerken, 2 uur voor rapportage) = 6 x € 95,– = € 570,–
  • Uitgebreid, verdiepend of volledig NPO (3  uur testen, 3   uur uitwerken, 4 uur voor rapportage) = 10 x € 95,– = 950,–
  • Behandeluur (inclusief) € 95,– per uur.

Leveringsvoorwaarden: 

Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voorzover de door ons  afgesloten beroepsaansprakelijkheidverzekering in een voorkomend geval een aanspraak op schadevergoeding aangeeft.

  1. Duur van een onderzoek:

Een onderzoek kan ergens tussen 2 en 5 uur van uw tijd in beslag nemen. Dit wordt tevoren met u gecommuniceerd. Bij een onderzoek van 5 uur is er gelegenheid om een lunch te gebruiken.

  1. Wachttijd:

We hanteren korte wachttijden. In het algemeen kunnen we het onderzoek uitvoeren binnen een maand na aanmelding, vaak sneller. De rapportage wordt afgerond binnen 1 week na het onderzoek.

  1. Onderzoeks/behandel-lokatie:

De onderzoekingen vinden in de regel plaats in de onderzoeksruimten van Adelante in Hoenbroek. Adres Zandbergsweg 111, 6432 CC Hoensbroek

Als dit vanwege de reisafstand bezwaarlijk is kunnen wij dichter bij de woonplaats een ruimte huren. Wij hebben daarvoor een abonnement bij Flex4medics zodat dit snel georganiseerd is.

  1. Overig:

KPNe.nl: Klinisch Neuropsychologen Praktijk Eindhoven
Ingeschreven in de KvK nr: 75586215
Bankrekening: NL62INGB0009368425

neuropsychologische onderzoeken

Contact

Wilt u meer informatie? Wilt u zich aanmelden? Neem contact met ons op!